Bent u tevreden over het geleverde werk? Laat het ons én nieuwe klanten weten!

Wij belonen uw review met 10% korting op een door u gekozen velux raamdecoratie product.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 31 reviews
by Familie Keuken on GK Timmerwerken

Wij hebben 3 nieuwe kantel dakramen laten vervangen door GK Timmerwerken en zijn heel erg tevreden. Al bij het opvragen van de offerte waren ze super behulpzaam. De plaatsing verliep zelfs in de vakantie periode en bouwvak heel vlot en kundig.( aangezien 1 raam eruit gevallen was, zat er enige haast bij)
Daarnaast wil ik naast de mannen een extra pluim geven aan Shirley.
Shirley heeft mee gedacht en begrip getoond voor onze persoonlijke wensen en mede dankzij haar is alles is perfecte banen gelopen.

Kortom: klantvriendelijk, vakwerk, en dat alles voor een mooie prijs.

GT timmerwerk is een absolute aanrader.

by Schagen on GK Timmerwerken

Via Dakkapellen.com zijn we bij GK Timmerwerken terecht gekomen. Bezoek aan de showroom is een aanrader om te zien wat je krijgt. Er werd goed meegedacht met onze wensen. Prijs/Kwaliteit verhouding is goed. Er is goed werk geleverd door de mannen van GK Timmerwerken. Wij zijn tevreden en blij met het eindresultaat en de enorme ruimte die we op zolder hebben gekregen met de dakkapellen en het verplaatsen van het dakraam. Groeten uit Schagen!

by Fam. Boschma/Noorlander on GK Timmerwerken

Wij hebben een nieuw dakraam laten plaatsen door GK Timmerwerken en zijn meer dan tevreden. Vanaf het opvragen van de offerte tot aan de plaatsing verliep alles vlot, kundig en secuur. En zowel Shirley alsmede de heren die het raam kwamen plaatsen vonden wij enorm klantvriendelijk. Alles werd ook keurig achtergelaten. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanraden!

by Marga de Vent on GK Timmerwerken

Wij hebben een dakraam laten plaatsen door GK timmerwerken De aankoop was in principe snel gedaan We wisten wat we wilden en we konden het bedrijf al. Gistermorgen is het dakraam geplaatst en het ziet er supergoed uit. Mooi afgetimmerd en de bestelde jaloezie erin.Bedankt GK

by Rob Gerrissen, Assendelft on GK Timmerwerken

6-11-2015:
Ook ik heb een dakkapel laten plaatsen door Gk Timmerwerken. Bij het inmeten werd goed geluisterd en meegedacht. Ook werd ik heel goed geholpen met het uitzoeken van de kleuren door Shirley. Ik werd altijd netjes terug gebeld als ik een vraag had. Op de dag dat de dakkapel kwam, kwamen er twee hele beleefde en hard werkende timmermannen naar mijn huis. En er werd heel hard door deze jongens gewerkt. Ook de man die met de kraan kwam was erg aardig. En het resultaat een super mooie dakkapel. Ik kan Gk timmerwerken zeker aanraden.

by Fatima Verhagen, Rotterdam on GK Timmerwerken

17-8-2015:
Beste Gerard en Shirley, Na een zoektocht door Nederland zijn wij uiteindelijk bij jullie op de site terecht gekomen. Vanaf het eerste gesprek was er een "klik". In de wereld van de dakkapellen zijn er veel bedrijven die "even bestaan". Wat is het is het fijn om te werken met betrouwbare vakmensen. Mensen, die net dat stukje extra bieden en doen wat er wordt gezegd. De uitzending bij SBS 6 over jullie bedrijf en de werkzaamheden die jullie aan ons huis uitvoeren is waanzinnig geworden. Wij (de kinderen en mijn man) zijn blij met de extra ruimte die een dakkapel biedt. Ook de afwerking, SUBLIEM! Mijn conclusie is dan ook duidelijk. Voor de mooiste Kapel, met service en garantie, zijn Shirley en Gerard van GK Timmerwerken de beste die u kunt hebben in heel Nederland! Overtuig u zelf door de SBS docu te bekijken. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, nergens goedkoper!!! Shirley en Gerard, nogmaals, Bedankt! Grote Klasse!

by Thijs de Graaf, Haarlem on GK Timmerwerken

4-7-2015:
In 2014 had ik het idee gekregen om de bestaande 2 dakkapellen te laten vervangen door grotere. Ik heb de tijd genomen om mij te oriënteren, offertes op te vragen en het plan te vormen voor een herindeling van de zolder. Begin 2015 heb ik de opdracht aan GK gegeven, de offerte was scherp en nog belangrijker, het contact op voorhand was goed. In juni zijn de twee dakkapellen, een dakraam en muren geplaatst en is een vliering gemaakt. Prettige bijkomstigheid is dat alle buisjes voor de elektra ook zijn aangebracht. Ikzelf ga vervolgens isoleren en stucplaatjes monteren. Het geleverde werk is erg goed, ik ben zeer tevreden. Het resultaat is naar volle tevredenheid. De mannen die het werk hebben verricht hebben flink door geploeterd!

by Henry en Marloes Prins, Den Helder on GK Timmerwerken

10-6-2015:
GK Timmerwerken heeft op 27, 28 en 29 mei 2015 fantastisch werk verricht! In deze 3 dagen zijn er dakkapellen aan de voor- en achterzijde van ons huis geplaatst en is de binnenzijde afgetimmerd, zodat het stucwerk kan worden gedaan. Wij zijn supertevreden! Wat een prachtig resultaat! En wat zijn Machiel en Tommy harde en goede werkers! Uiteraard willen wij ook Gerard en Shirley hartelijk bedanken voor al het voorwerk en het fijne contact. Nogmaals dank en heel veel succes toegewenst met jullie bedrijf!

by H.W. v/d Hoef, Grootebroek on GK Timmerwerken

9-6-2015:
Op 3 en 4 Juni 2015 is bij ons een dakkapel en een kleding kast gemaakt tot volle tevredenheid een betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken na komt.

by Fam. Boon, Scharwoude on GK Timmerwerken

3-6-2015:
isteren is onze dakkapel geplaatst, hij was zelfs groter dan wij verwachte.. erg blij met het mooie resultaat! En de betaalbare prijs. Het inmeten is in januari gebeurt, maar kwam erg professioneel over, luisterde naar onze wensen en stelde ook een aantal ideeën voor. Goed contact tussendoor gehad. Echt een aanrader!

by Anouk Scharzwalder, Purmerend on GK Timmerwerken

14-3-2015:
Superblij met mijn nieuwe dakramen die ze op 25 februari geplaatst hebben! Het werk ging supersnel en is prachtig afgewerkt! Het advies om grotere ramen te nemen is een groot succes! En toen we op de dag zelf vroegen wat een raampje zou kosten voor ons washok is deze ook direct geplaats zodat we kosten zouden besparen! Ze werken snel, netjes en zijn super vriendelijk! Echt een super bedrijf!

by Fam. Pels, Hoofddorp on GK Timmerwerken

27-11-2014:
Via een bekende bij gk timmerwerken terecht gekomen en sinds het eerste contact een goed gevoel. We hadden al een aantal offertes opgevraagd maar na het oriënterende gesprek direct besloten om de twee dakkapellen en een dakraam door gk timmerwerken te laten plaatsen. Gister 26-11 zijn de dakkapellen geplaatst en we zijn echt super tevreden over hoe alles is gegaan. Dakkapellen zien er echt super mooi uit en al veel positieve reacties van de buren gekregen. Ook de twee jongens die ze hebben geplaatst waren super. Wat een harde en nette werkers! Gr. Mark en Marina

by E. de Gooyer, Almere on GK Timmerwerken

8-10-2014:
Recent heb ik extra leefruimte laten creëren door een schitterende dakkapel te laten plaatsen op de eerste verdieping door GK Timmerwerken. Vanaf het begin tot aan het einde goede adviezen, zoals kleurstelling, afwerking, gecombineerd met een goede service, duidelijk en heldere uitleg van werkzaamheden en te maken en gemaakte afspraken, goed contact en een perfecte plaatsing en nette afwerking van mijn dakkapel. Ook het verplaatsen van een van de twee Velux dakramen erg netjes en mooi uitgevoerd. Daarnaast een dag lang onderling lol gehad en natuurlijk veel bekijks. Binnen één dag ruim 10m2 meer leefruimte: Dat maakt een groot verschil! Al met al: Echt een stuk vakwerk, waar de kwaliteit en kwantiteit en het vakmanschap van GK Timmerwerken vanaf straalt. Echt een aanrader! GK Timmerwerken, met name Gerard en natuurlijk je hardwerkende maat hartelijk bedankt! Er zijn al interesses getoond door vrienden en buren… Wie weet tot binnenkort weer bij mij in de straat! In ieder geval volgend jaar voor het plaatsen van dakramen op de tweede verdieping!

by Fam. de Fretes, Almere on GK Timmerwerken

5-7-2014:
Op 6 juni 2014 is onze dakkapel met geïntegreerd rolluik geplaatst door GK, wij zijn super tevreden over het advies, het contact , de plaatsing en de nette afwerking van de dakkapel. Helemaal zoals we het in gedachte hadden. Een mooie aanwinst voor onze woning. Gerard bedankt en we zullen GK zeker aanbevelen bij vrienden, familie en buren

by Fam. Taeymans, Diemen on GK Timmerwerken

24-4-2014:
Verbouwing van onze zolder, we hebben twee dakkappelen en twee Velux dakramen laten plaatsen door GK Timmerwerken. We zijn tevreden met het resultaat, goede prijs- kwaliteitverhouding, uitstekende begeiding voor- en tijdens het plaatsen. Afwerking doen we zelf. Wij zijn door vrienden geattendeerd op GK Timmerwerken, die waren ook erg tevreden.

by Fam. v. Zaanen, Purmerend on GK Timmerwerken

23-6-2014:
Wij zijn met een beetje zoeken op het internet op GK timmerwerken gekomen. Na het eerste gesprek en metingen hadden we er al een goed gevoel over. Dit is na de offerte zo gebleven. Tijdens het hele proces kregen wij duidelijk en snel antwoord op onze vragen. Ook het plaatsen van het dakkapel is snel en goed gedaan. Al met al zijn wij heel te vrede over de service, snelheid en kosten.

by Anonymous on GK Timmerwerken

2-5-2014:
Op woensdag 30 april heeft GK Timmerwerken bij ons het dakkapel aan de voorzijde van de woning geplaatst. Wat ging dat snel en wat is het super gaaf geworden!! Van begin tot eind was het contact zeer prettig en dacht Gerard goed mee over bepaalde punten. Wij zijn erg blij met de resultaten en zullen het bedrijf ook zeker bij andere aanraden!

by Fam. Veldhuis-Visser, Zwaag on GK Timmerwerken

18-4-2014:
Na een constructief gesprek met Gerard besloten om de zolder te laten verbouwen tot twee kamers met in elke kamer een dakkapel, daarnaast een inloopdouche en een washok met dakraam. Gerard dacht goed mee en was erg betrokken bij het realiseren van onze droomzolder. Woensdag 12 maart begonnen Gerard en zijn team met de klus. Vrijdag 14 maart was de klus reeds geklaard! Het team van G.K. Timmerwerken was zeer professioneel en betrokken, echte vaklieden. Heel hartelijk bedankt voor je vakbekwaamheid, begrip en vertrouwen Gerard! Het resultaat is verbluffend. Mocht iemand overwegen de hele zolder te laten verbouwen, dan raden wij absoluut G.K. Timmerwerken aan voor de gehele klus!

by Fam. Olyerhoek, Ter Aar on GK Timmerwerken

28-3-2014:
We hebben door g.k. timmerwerken ons dakkapel laten plaatsen op 26 maart 2014. En de zolder laten aftimmeren. wij zijn zeer tevreden met resultaat en afwerking. Normale prijzen voor kwaliteit !

by Fam. Derkhof, Purmerend on GK Timmerwerken

25-3-2014:
Wij hadden na het eerste intake gesprek al besloten geen tweede offerte elders op te vragen. Het contact voordat de offerte werd uitgebracht liep heel gemoedelijk en laagdrempelig. Wij hebben uiteindelijk 3 Velux dakramen laten plaatsen door GK-Timmerwerken en zijn erg tevreden over het resultaat. De ramen zijn vakkundig geplaatst. Buiten dat er netjes gewerkt wordt is het personeel zeer klantvriendelijk. Ook werd het bouwafval zonder problemen afgevoerd.

by Fam. Springer, Valkenburg on GK Timmerwerken

22-3-2014:
Wat een service en inzet, dat maak je niet vaak mee tegenwoordig. Uitstekend advies en voorbereiding. Denkt mee. Er wordt zeer goed, snel en supernetjes gewerkt. Onze corridor/aanbouw is werkelijk een plaatje en heeft binnen 1 dag al gezorgd voor bewonderende reacties uit onze omgeving. Het mag duidelijk zijn dat wij GK Timmerwerken bij iedereen van harte aanbevelen, want de klus die bij ons geklaard moest worden was een niet alledaagse. Daar loopt GK Timmerwerken dus niet voor weg.

by F. Bonoo, Purmerend on GK Timmerwerken

1-3-2014:
Op zaterdag 1 maart 2014 heeft GK Timmerwerken bij mij een dakvensterkapel geplaatst en mijn Velux dakramen verplaatst. Ik ben hier uitermate tevreden over. Kennismakingsgesprek was goed voorbereid en ik kreeg vakkundig advies. De dag van plaatsing waren zij stipt op tijd en leverde netjes en perfect werk af. GK Timmerwerken is vakkundig en denkt met de klant mee. Zij zijn altijd bereikbaar en dit is een bedrijf waar je absoluut mee in zee wil gaan. Een 10+ voor dit vakmanschap! Ik ben meer dan tevreden met het eindresultaat.

by Fam. Kardoso, Koedijk on GK Timmerwerken

4-2-2014:
Op 31 januari 2014 heeft GK Timmerwerken bij ons een nieuwe dakkapel geplaatst en twee nieuwe VELUX ramen. Alles ging volgens afspraak, netjes en snel geplaatst. We zijn heel tevreden over het resultaat. Fijn contact, voor en tijdens de plaatsing. Deskundige en aangename werkers!

by Fam. Hanna, Purmerend on GK Timmerwerken

1-2-2014:
25 januari 2014 hebben wij, na goed advies, 2 grote dakramen inclusief zonwering laten plaatsen door GK Timmerwerken. Binnen een dag geplaatst, het plafond netjes afgewerkt en alles nog netjes achter gelaten ook! Kortom: service tot in de puntjes. Een absolute aanrader voor een professionele, snelle en kwalitatieve plaatsing.

by Fam. van Schaik, Purmerend on GK Timmerwerken

25-1-2013:
We hebben door g.k. timmerwerken ons dakkapel laten plaatsen op 18 januari 2014 We zijn zeer goed geholpen zowel voor het plaatsen als op de dag zelf . Ze hebben ons met alles geholpen en de dag van plaatsing keurig op tijd. Zijn harde en nette werkers alles in overleg. Ze laten alles netjes achter, en alle lof van ons. We raden dit bedrijf zeker aan en bij volgende dakkapel of verbouwing is onze keus niet moeilijk. top bedrijf en hele goede service

by Fam. van Daalen, Edam on GK Timmerwerken

4-11-2013:
I.v.m. de verbouwing van onze zolder hebben we een dakkappel laten plaatsen door GK Timmerwerken. We zijn heel erg tevreden met het resultaat, goede prijs- kwaliteitverhouding, uitstekende begeiding voor- en tijdens het plaatsen en een hele nette afwerking. Een kundig bedrijf met zeer veel ervaring in het leveren en plaatsen van dakkapellen.

by De heer Commandeur, Wormer on GK Timmerwerken

31-7-2013:
Na aankoop woning GK Timmerwerken in de hand genomen om dakkapel en dakraam te plaatsen. Een Velux dakraam en een dakkapel uit keralit vervaardigd van 4,2m zijn door GK geplaatst. Dit duurde één dag, dus was zeer snel en vakkundig gedaan. Het inmeten is een korte tijd daarvoor gedaan, en nam inclusief het doornemen van mijn wensen en ideeën slechts 1,5uur in beslag. Zowel de kapel als het raam zijn zeer netjes afgewerkt, en sluiten zowel van binnen als buiten naadloos op het huis aan. Het advies was professioneel en vakkundig, en volledig naar mij als klant toe gericht, om zodoende aan al mijn wensen te kunnen voldoen. De materialen zijn van zeer goede kwaliteit. Tevens heeft GK Timmerwerken mij nog als extra dienstverlening kunnen helpen met het plaatsen van een aantal muren, en het netjes leggen van mijn eikenhouten vloer in de woonkamer. Al met al zeer tevreden over het bedrijf, over de mensen, de prijs en de kwaliteit. Als het dakraam vervangen zal worden door een tweede kapel kom ik zeker terug.

by De heer Fiechter, Purmerend on GK Timmerwerken

3-8-2013:
Vakkundig, snel en verassend goedkoop. Geen kantoormentaliteit maar altijd bereikbaar en bereid om te improviseren en mee te denken. Doordat ze ook zonnepanelen bij me hebben geinstalleerd heb ik de totale investering over een aantal jaren volledig terug. Kortom ik ben een zeer tevreden klant.

by Mevr. Swaan, Amstelveen on GK Timmerwerken

12-12-2013:
Ik heb drie dakramen laten vervangen ivm lekkage. Er zijn drie nieuwe Velux dakramen geplaatst. Ik ben heel tevreden over de manier waarop het werk is gedaan. Klus kon binnen een week gedaan worden. En toen ik later belde om nog wat af te werken, werd dat direct gedaan. Ik zou GK Timmerwerken zeker aanbevelen.

by De heer Voogt, Monnickendam on GK Timmerwerken

4-12-2013:
Wij zijn met GK Timmerwerken in contact gekomen, doordat wij onze zolder wilde gaan uitbreiden. Het advies was professioneel en volledig afgestemd op onze wensen. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een nok-verlegging met kozijnen over de gehele breedte van ons huis aan de ene kant en een dakkapel aan de andere kant. De plaatsing verliep voorspoedig en de afwerking was zeer vakkundig gedaan. Als extra service heeft GK Timmerwerken zware materialen naar boven laten hijsen via het dak, zodat wij dit niet achteraf zelf via de trap moesten doen. Zeer tevreden zijn wij met het bedrijf en het eind resultaat.

by Mevr. Clauser, Haarlem on GK Timmerwerken

14-12-2013:
Vanaf 1e mail contact al een goed gevoel. Super snelle reacties op alle vragen via de mail. Komen dan al deskundig over. Daarna alles volgens afspraak en dakraam super netjes en snel geplaatst.