Uw dakkapel van GK Timmerwerken

Hoge kwaliteit dakkapellen voor goede prijs

Op onze dakkapellen ontvangt u altijd 15 jaar garantie, wij gebruiken dan ook uitsluitend kwaliteitsproducten. Samen met u nemen wij al uw wensen door, met als resultaat een tevreden klant. Een dakkapel is een waardevolle investering voor uw woning. Naast het woongenot wat natuurlijk verbeterd, wordt uw woning ook meer waard bij een eventueel verkoop in de toekomst. Onze dakkapellen komen uit eigen fabriek en worden met zorg gemonteerd.

Doe hier onze dakkapellen prijscheck

De mogelijkheden van een dakkapel

dakkapellenVoor de buitenafwerking van uw dakkapel zijn er diverse mogelijkheden: Hout (red cedar), Volkern of kunststof houtnerf. Wij leveren kunststof kozijnen van het merk Rehau. Dit is een solide merk die haar kwaliteit reeds heeft bewezen en zeer vooruitstrevend is op het gebied van energiezuinige materialen. De indeling van het kozijn is vrij te bepalen, zo is het mogelijk om draai/kiep ramen en vaste ramen in te delen naar uw wensen.

U krijgt een natuurlijke uitstraling dankzij de houtnerf-structuur. De dakbedekking van onze dakkapellen bestaat uit een laag EPDM, een synthetisch rubber en heeft een zeer hoge resistentie tegen UV stralen waardoor een zeer lange levensduur van 40 jaar mogelijk is. Het is tevens ook mogelijk om te kiezen voor een schuin pannendak. Heeft u wel eens gedacht aan (plissé)horren, rolluiken en ventilatieroosterWij leveren draai/kiep ramen ook met een winterstand. Het raam kantelt dan iets minder ver naar binnen, ideaal voor in de wintermaanden. U kunt dit eenvoudig instellen door middel van een pal in het kozijn.

Meer ruimte

Kamers met een schuin dak zijn vaak inefficiënt. Met een dakkapel zorgt u dat deze ruimte efficienter gebruikt wordt. U krijgt er een etage bij. In plaats van 3 kamers in huis heeft u met een dakkapel op zolder ineens een woning met 5 kamers.

Meer licht

Een dakkapel levert niet alleen meer ruimte op, ook komt er meer daglicht binnen.Ook bij een eventuele verkoop van uw woning is lichtinval geliefd bij de kopers. Een ruimtelijk gevoel in de kamer werkt altijd positief.

Meerwaarde van het huis

Een dakkapel levert naast meer leefruimte en licht in huis, ook meerwaarde op. Er ontstaan meer loopbare vierkante meters, waardoor de verkoopwaarde stijgt. Tevens is uw huis meer waard ten opzicht van huizen die geen dakkapel hebben, omdat u die extra vierkante meters in uw woning heeft.

In stijl van de woning

Wij bouwen dakkapellen in exact dezelfde stijl als uw huis. Hierdoor lijkt het alsof het dakkapel er altijd bij heeft gehoord. Voor elke woning is er een dakkapel mogelijk.

Een dakkapel wordt in één dag geplaatst. Geen zeil meer, en hopen dat het vanavond niet regent. Uw dakkapel komt pre-fab aan en wordt op het dak gehesen met een kraan. Wij gebruiken voor onze dakkapellen alleen de beste materialen en wij zorgen voor het mooiste design.

Aftimmeren

dakkapellenHet plafond en de zijwangen van de dakkapel worden voorzien van rachels en gips. Gaat u daarna stucen? Dan zorgen wij ervoor dat er speciaal stucplaat wordt aangebracht i.p.v. de gewone gipsplaat.

GK Timmerwerken heeft een eigen fabriek. In deze fabriek bouwen bij de dakkapel zodat deze op de dag van de werkzaamheden middels een telekraan geplaatst kan worden. De voordelen van prefab bouwen zijn o.a. dat wij alle tijd hebben om uw dakkapel bouwen. Dit kunnen wij doen in een droge werkplaats en zo heeft u niet een paar dagen lang een verbouwing, maar zijn wij in de meeste gevallen na één dag klaar.

Mogelijkheden en opties

Onze dakkapellen kunnen ook uitgevoerd worden met een rolluik, deze zijn elektrisch volledig geïntegreerd, dat betekent dat als het rolluik omhoog is u geen kast ziet op uw boeideel. U ziet alleen de geleiders, maar deze worden door ons meegespoten in de kleur van de dakkapel. Er zijn ook wat betreft het rolluik zelf meerdere kleuren mogelijk. Tijdens het adviesgesprek laten wij u samples zien en krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden.

Het plaatsen van de dakkapel

dakkapellenEr zijn twee mogelijkheden: ter plekke opbouwen of turn-key laten plaatsen door een telekraan. Het kan zo zijn dat de kraan niet bij uw woning kan komen, dan wordt er vaak gekozen voor de eerste optie. Voor alle andere gevallen kiest GK Timmerwerken voor plaatsing middels een telekraan.

Zo worden de werkzaamheden bij u thuis vaak beperkt tot één dag. Wij voeren tevens het afval af via het dak zodat u aan het einde van de dag niet in de troep zit.

Doe hier de dakkapel prijscheck

Dakkapel prijscheck
Bezig met versturen